085 760 99 55

Specials

Vlakke uitvoering met back-lit

Vision Ceiling biedt panelen in de zogeheten “back-lit” uitvoering. Vision Ceiling is hierin uniek in Nederland! Back-lit is een techniek waarbij een matrix van LED lampjes aan de achterzijde van het paneel is gemonteerd. De lichtstroom is hierdoor gelijkmatig en groter. Bijkomend voordeel is bovendien dat de panelen hierdoor frameloos zijn. Ze worden direct op het profiel van het systeemplafond gelegd waardoor de foto optimaal tot zijn recht komt.

Venster uitvoering met side-lit

NIEUW! is de uitvoering van fotopanelen in een venster. De lichtbron wordt daarbij in een venster geplaatst dat er uitziet als een kozijn. Vanwege de diepte van het venster wordt een zeer plat “side-lit” paneel gebruikt. Dat betekent dat het paneel oplicht door LED strips die aan de zijkant van het paneel zijn gemonteerd. De vensters creëren extra diepte waardoor het gevoel ‘naar buiten te kijken’ wordt versterkt.

Frame voor beton- of gipsplaten plafond

Heeft u geen systeemplafond maar een beton- of gipsplaten plafond? Geen probleem. Vision Ceiling kan ook worden gemonteerd op een beton- of gipsplaten plafond. Wij hebben hiervoor een aluminium frame ontwikkeld dat tegen uw bestaande plafond wordt gemonteerd. Dit frame is voorzien van een smal raster. In dit raster wordt de foto met het LED paneel geplaatst.

praktijk D 04 stuc+lichtbak 300x212Specials explodedview 03 stucplafond 300x212Specials

Inspiratie & Projecten
Acties & Aanbiedingen